تبلیغات بنری
درج تبلیغات بنری
.
خرید بک لینک شرکت نرم افزاری عارف رایانه ویکیوز

مطالب مرتبط با آشپزی و تغذیه

نرم افزار مطب

نوشته تصادفي

تبلیغات متنی

برچسب های پرکاربرد

بهترین عکس های دیدنی دنیا تصاوير ديدني و خنده دار تصاویر دیدنی های جهان تصاویر دیدنی و خنده دار ایرانی خبر جدید عکس از دیدنی های دنیا عکس جالب دیدنی و خنده دار عکس دیدنی ایران عکس دیدنی جالب عکس دیدنی جدید عکس دیدنی دنیا عکس دیدنی ها عکس دیدنی های جهان عکس دیدنی و جالب جدید عکس دیدنی و خنده دار ایرانی عکس دیدنی و خنده دار جدید عکس مکان های دیدنی دنیا عکسهاي ديدني و جالب عکسهاي ديدني و خنده دار عکسهای دیدنی جالب و خنده دار عکس های دیدنی روز دنیا عکسهای دیدنی و جالب عکسهای دیدنی و جالب از حیوانات عکسهای دیدنی و جالب ایرانی عکسهای دیدنی و جالب جدید عکسهای دیدنی و جالب دنیا عکسهای دیدنی و جالب روز عکس های دیدنی و خنده دار از ایران عکسهای دیدنی و خنده دار ایرانی عکس های دیدنی و خنده دار ورزشی

طرز تهیه مربای آلبالو و ترفندهای جالب

آسان طب » آشپزی و تغذیه » طرز تهیه مربای آلبالو و ترفندهای جالب

برای تهیه مربای آلبالو در اولین مرحله ، البالو ها را حسابی بشویید و هسته هایش را بگیرید. اکنون ظرفی شیشه ای را اورده ، یک ردیف البالو ریخته و یک ردیف شکر و این کار را تا زمانی که شکر و البالو تمام شدند ادامه دهید . ۲۴ ساعت صبر کنید تا آلبالوها اب بیندازند . این ۲۴ ساعت در خوشمزه و خوشرنگ شدن البالو خیلی تاثیر میگذارد .

مربای آلبالو یکی از مرباهای بسیار خوشمزه است و طرفداران زیادی دارد . میتوانید ان را در کنار خانواده با کمی خامه یا کره میل کنید و از کنار هم بودن با خانواده لذت ببرید . برخی افراد از آلبالوی رسیده استفاده میکنند و مربایشان شیرین میشود . برخی از آلبالوی نیمه رسیده استفاده میکنند که آلبالویش کمی ترش است و طعم مربا ملس می شود . در این پست از مجله اینترنتی زیگیل طرز تهیه مربای آلبالو را برایتان بیان  میکنیم .

مواد لازم برای تهیه مربای آلبالو

آلبالو…………… ۱ کیلو

شکر…………… ۱/۵کیلو

آبلیمو…………… ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای آلبالو , طرز ساخت مربای آلبالو, طریقه ساخت مربای آلبالو , روش ساخت مربای آلبالو , ساخت مربای آلبالو , مربای آلبالو طرز تهیه, مربای آلبالوی خوشرنگ , طرز تهیه مربای البالو ,  مربای آلبالو, اموزش تهیه مربای آلبالو, طرز تهیه مربا آلبالو

طرز تهیه مربای آلبالو ی خوشمزه

برای تهیه مربای آلبالو در اولین مرحله ، البالو ها را حسابی بشویید و هسته هایش را بگیرید. برای هسته گرفتن  میتوانید از هسته گیر استفاده کنید . همچنین میتوانید از یک نی یا لوله خودکار شسته کمک بگیرید . به طوری که لوله خودکار یا نی را از یک طرف البالو فرو برده و از طرف دیکر بیرون میاوریم . اینگونه هسته البالو از ان جدا می شود .

به گزارش مجله اینترنتی زیگیل ، اکنون ظرفی شیشه ای را اورده ، یک ردیف البالو ریخته و یک ردیف شکر و این کار را تا زمانی که شکر و البالو تمام شدند ادامه دهید . ۲۴ ساعت صبر کنید تا آلبالوها اب بیندازند .  این ۲۴ ساعت در خوشمزه و خوشرنگ شدن البالو خیلی تاثیر میگذارد .

در مرحله بعد آلبالو و شکر را در ظرف لعابی بریزیدو با حرارت کم اجازه دهید تا برای حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بجوشد . آب به آلبالوها اضافه نمیکنیم ، مدام هم میزنیم و مراقب هستیم تا ته نگیرد و سر نرود. وقتی البالو در حال جوشیدن است کف می کند . این کف ها را از روی ان بردارید تا خوشرنگ شود . مربا هر چه بیشتر بجوشد تیره تر و سفت تر می شود . با توجه به سلیقه تان زمان ان را انتخاب کنید . البته یادتان باشد که وقتی مربا سرد شود غلیظ تر می شود . پس کمی رقیق تر از حالت دلخواهتان ان را بردارید . یادتان باشد درب قابلمه کلا باز باشد . همچنین حرارت گاز را کم کنید . خواص انجیر و انواع انجیر و مواد مغذی آن

شربت آلبالو :

اگر دوست دارید شربت آلبالو هم داشته باشید ابتدا کمی اب به البالو ها در قابلمه اضافه کنید و وقتی حدود ۱۵ دقیقه جوشید شربت را جدا کنید . سپس صبر کنید تا خود مربا اماده شود .

طرز تهیه مربای آلبالو , طرز ساخت مربای آلبالو, طریقه ساخت مربای آلبالو , روش ساخت مربای آلبالو , ساخت مربای آلبالو , مربای آلبالو طرز تهیه, مربای آلبالوی خوشرنگ , طرز تهیه مربای البالو ,  مربای آلبالو, اموزش تهیه مربای آلبالو, طرز تهیه مربا آلبالو

طرز تهیه مربای آلبالو  و ترفندها

طرز تهیه مربای آلبالو و ترفندها

ترفندهای ضروری برای تهیه مربای آلبالو

۱ -یادتان باشد وقتی مربا را پختید در ظرفی شیشه ای ریخته و ان را پر پر کنید . سپس ان را برعکس کنید تا هوای ان خارج شود . سپس مستقیم در یخچال بگذارید .

۲ -باز هم یاداوری میکنیم ۲۴ ساعت گذاشتن ترکیب البالو و شکر در کنار  یک ترفند خاص برای کیفیت بهتر مربا است . به این کار شکرپاش کردن میگویند .

۳- برخی افراد برای ترد کردن مرباها از اب اهک استفاده میکنند . اما شما این کار را نکنید . چون اب اهک مخصوصا برای کودکان و زنان باردار مضر است .

۴ -اولا سعی کنید در قابلمه تان شیشه ای نباشد . دوما برای اینکه مربایتان الوده نشود بهتر است ابتدا قابلمه را روی گاز بگذارید و کمی اب دران بریزید تا بجوشد . اکنون اب را خالی کرده و قابلمه خالی را هم روی حرارت بگذارید تا قطرات اب باقی مانده هم بخار شود .  وقتی قابلمه سرد شد میتوانید شروع به تهیه مربای لبالو بکنید .

۵ – برای تهیه مربا از قاشق چوبی ای استیل استفاده کنید . همچنین باید قاشقتان هم خشک باشد و هم تمیز . این کار باعث بهداشتی شدن مربا و خراب نشدن مربا می شود .

۶ – ظرف شیشه ای که مربا را میخواهید در ان بریزید هم در اب جوش بجوشانید تا کاملا ضد عفونی شود . همچنین مجددا ان را در فر بگذارید تا تمام قطرات اب ان بخار شود .

۷ –  به جای شکر سفید میتوانید شکر قهوه‌ای بکار ببرید. یک ترفند دیگر اینست که میتوانید شیره خرما یا توت در مربایتان بریزید . یا مثلا میوه‌های شیرینی مانند انواع توت در مربای توت‌فرنگی یا مثلا انبه در مربایی مانند مربای پرتقال اضافه کنید . این کار باعث لذیذ شدن و خوش طعم شدن مربایتان می شود . هیچ وقت زیاد در مربا شکر نریزید . چون ممکن است مربایتان سریع شکرک بزند .


# # # # # # # # # # #

مطالب پیشنهادی

طرز تهیه لیموناد هندوانه

طرز تهیه لیموناد هندوانه برای شب یلدا

طرز تهیه دسر یاقوت انار یا دسر انار

طرز تهیه دسر یاقوت انار یا دسر انار

طرز تهیه سالاد تن ماهی و کاهو

طرز تهیه سالاد تن ماهی و کاهو خیلی خوشمزه

طرز تهیه سالاد فتوش یا Fattoush salad

پربازدید های آشپزی و تغذیه

نظرات شما