گزيده اخبار
04 Dec 2016 - یکشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۵
کد :1361 ۲۷ مرداد ۱۳۹۵ 119 دسته : آشپزی و تغذیه خانم بخشی

برای تهیه مربای آلبالو در اولین مرحله ، البالو ها را حسابی بشویید و هسته هایش را بگیرید. اکنون ظرفی شیشه ای را اورده ، یک ردیف البالو ریخته و یک ردیف شکر و این کار را تا زمانی که شکر و البالو تمام شدند ادامه دهید . ۲۴ ساعت صبر کنید تا آلبالوها اب بیندازند . این ۲۴ ساعت در خوشمزه و خوشرنگ شدن البالو خیلی تاثیر میگذارد .

طرز تهیه مربای آلبالو و ترفندهای جالب

مربای آلبالو یکی از مرباهای بسیار خوشمزه است و طرفداران زیادی دارد . میتوانید ان را در کنار خانواده با کمی خامه یا کره میل کنید و از کنار هم بودن با خانواده لذت ببرید . برخی افراد از آلبالوی رسیده استفاده میکنند و مربایشان شیرین میشود . برخی از آلبالوی نیمه رسیده استفاده میکنند که آلبالویش کمی ترش است و طعم مربا ملس می شود . در این پست از مجله اینترنتی زیگیل طرز تهیه مربای آلبالو را برایتان بیان  میکنیم .

مواد لازم برای تهیه مربای آلبالو

آلبالو…………… ۱ کیلو

شکر…………… ۱/۵کیلو

آبلیمو…………… ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای آلبالو , طرز ساخت مربای آلبالو, طریقه ساخت مربای آلبالو , روش ساخت مربای آلبالو , ساخت مربای آلبالو , مربای آلبالو طرز تهیه, مربای آلبالوی خوشرنگ , طرز تهیه مربای البالو ,  مربای آلبالو, اموزش تهیه مربای آلبالو, طرز تهیه مربا آلبالو

طرز تهیه مربای آلبالو ی خوشمزه

برای تهیه مربای آلبالو در اولین مرحله ، البالو ها را حسابی بشویید و هسته هایش را بگیرید. برای هسته گرفتن  میتوانید از هسته گیر استفاده کنید . همچنین میتوانید از یک نی یا لوله خودکار شسته کمک بگیرید . به طوری که لوله خودکار یا نی را از یک طرف البالو فرو برده و از طرف دیکر بیرون میاوریم . اینگونه هسته البالو از ان جدا می شود .

به گزارش مجله اینترنتی زیگیل ، اکنون ظرفی شیشه ای را اورده ، یک ردیف البالو ریخته و یک ردیف شکر و این کار را تا زمانی که شکر و البالو تمام شدند ادامه دهید . ۲۴ ساعت صبر کنید تا آلبالوها اب بیندازند .  این ۲۴ ساعت در خوشمزه و خوشرنگ شدن البالو خیلی تاثیر میگذارد .

در مرحله بعد آلبالو و شکر را در ظرف لعابی بریزیدو با حرارت کم اجازه دهید تا برای حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بجوشد . آب به آلبالوها اضافه نمیکنیم ، مدام هم میزنیم و مراقب هستیم تا ته نگیرد و سر نرود. وقتی البالو در حال جوشیدن است کف می کند . این کف ها را از روی ان بردارید تا خوشرنگ شود . مربا هر چه بیشتر بجوشد تیره تر و سفت تر می شود . با توجه به سلیقه تان زمان ان را انتخاب کنید . البته یادتان باشد که وقتی مربا سرد شود غلیظ تر می شود . پس کمی رقیق تر از حالت دلخواهتان ان را بردارید . یادتان باشد درب قابلمه کلا باز باشد . همچنین حرارت گاز را کم کنید . خواص انجیر و انواع انجیر و مواد مغذی آن

شربت آلبالو :

اگر دوست دارید شربت آلبالو هم داشته باشید ابتدا کمی اب به البالو ها در قابلمه اضافه کنید و وقتی حدود ۱۵ دقیقه جوشید شربت را جدا کنید . سپس صبر کنید تا خود مربا اماده شود .

طرز تهیه مربای آلبالو , طرز ساخت مربای آلبالو, طریقه ساخت مربای آلبالو , روش ساخت مربای آلبالو , ساخت مربای آلبالو , مربای آلبالو طرز تهیه, مربای آلبالوی خوشرنگ , طرز تهیه مربای البالو ,  مربای آلبالو, اموزش تهیه مربای آلبالو, طرز تهیه مربا آلبالو

طرز تهیه مربای آلبالو  و ترفندها

طرز تهیه مربای آلبالو و ترفندها

ترفندهای ضروری برای تهیه مربای آلبالو

۱ -یادتان باشد وقتی مربا را پختید در ظرفی شیشه ای ریخته و ان را پر پر کنید . سپس ان را برعکس کنید تا هوای ان خارج شود . سپس مستقیم در یخچال بگذارید .

۲ -باز هم یاداوری میکنیم ۲۴ ساعت گذاشتن ترکیب البالو و شکر در کنار  یک ترفند خاص برای کیفیت بهتر مربا است . به این کار شکرپاش کردن میگویند .

۳- برخی افراد برای ترد کردن مرباها از اب اهک استفاده میکنند . اما شما این کار را نکنید . چون اب اهک مخصوصا برای کودکان و زنان باردار مضر است .

۴ -اولا سعی کنید در قابلمه تان شیشه ای نباشد . دوما برای اینکه مربایتان الوده نشود بهتر است ابتدا قابلمه را روی گاز بگذارید و کمی اب دران بریزید تا بجوشد . اکنون اب را خالی کرده و قابلمه خالی را هم روی حرارت بگذارید تا قطرات اب باقی مانده هم بخار شود .  وقتی قابلمه سرد شد میتوانید شروع به تهیه مربای لبالو بکنید .

۵ – برای تهیه مربا از قاشق چوبی ای استیل استفاده کنید . همچنین باید قاشقتان هم خشک باشد و هم تمیز . این کار باعث بهداشتی شدن مربا و خراب نشدن مربا می شود .

۶ – ظرف شیشه ای که مربا را میخواهید در ان بریزید هم در اب جوش بجوشانید تا کاملا ضد عفونی شود . همچنین مجددا ان را در فر بگذارید تا تمام قطرات اب ان بخار شود .

۷ –  به جای شکر سفید میتوانید شکر قهوه‌ای بکار ببرید. یک ترفند دیگر اینست که میتوانید شیره خرما یا توت در مربایتان بریزید . یا مثلا میوه‌های شیرینی مانند انواع توت در مربای توت‌فرنگی یا مثلا انبه در مربایی مانند مربای پرتقال اضافه کنید . این کار باعث لذیذ شدن و خوش طعم شدن مربایتان می شود . هیچ وقت زیاد در مربا شکر نریزید . چون ممکن است مربایتان سریع شکرک بزند .

نظرات


برای درج تبلیغات متنی، بنری و یا رپرتاژ آگهی در این وب سایت با شماره 09370888727 تماس حاصل فرمائید