گزيده اخبار
03 Dec 2016 - شنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۵
کد :1453 ۳۱ مرداد ۱۳۹۵ 101 دسته : علمی خانم بخشی

یکی از خواص اسفناج وجود مقدار زیادی ویتامین A در ان است. این ویتامین برای حفظ سلامتی و رشد تمام بافت های بدن از جمله پوست و مو بسیار پر اهمیت است. یکی دیگر از خواص اسفناج وجود ویتامین K در ان است. طبق بررسی های بدست امده این ویتامین نقش مؤثری در انعقاد خون و همچنین تشکیل و حفاظت از استخوان ها دارد.

خواص اسفناج و فواید اسفناج چیست

خواص اسفناج برای سلامتی انسان بیشمار است. شاید مهمترین خواص اسفناج وجود مقدار زیادی اهن و مبارزه با کمخونی باشد. اسفناج کالری زیادی ندارد و میتوانید از ان ، چه به صورت خام و چه پخته برای رژیم لاغری خود استفاده کنید . در این پست از مجله اینترنتی زیگیل برخی از خواص اسفناج و فواید اسفناج را برایتان بیان میکنیم .

یکی از خواص اسفناج وجود مقدار زیادی ویتامین A در ان است. این ویتامین برای حفظ سلامتی و رشد تمام بافت های بدن از جمله پوست و مو بسیار پر اهمیت است. همچنین یکی دیگر از مواد مورد احتیاج در حفظ سلامتی پوست و مو و زیبایی کلاژن است. ویتامین C موجود در اسفناج میتواند این کلاژن را تولید و نگه داری کند. همانطور که اکثر شما شنیده اید اسفناج منبع غنی آهن است و یکی از مهمترین خواص اسفناج، درمان ریزش مو ناشی از فقر آهن است .

 خواص اسفناج و حفظ سلامت استخوان ها

به گزارش مجله اینترنتی زیگیل ، یکی دیگر از خواص اسفناج وجود ویتامین K در ان است. طبق بررسی های بدست امده این ویتامین نقش مؤثری در انعقاد خون و همچنین تشکیل و حفاظت از استخوان ها دارد. برای حافظت هر چه بیشتر از استخوان ها مصرف ویتامین k و اسفناج بسیار مهم است. در سال ۲۰۰۳ تحقیقاتی نیز در این باره انجام شد . در این پژوهش که ۱۱۱۲ مرد و ۱۴۷۹ زن حضور داشتند مشخص شد افرادی که ویتامین K کمتری دریافت می کنند بخصوص در بین خانم ها استخوان های ضعیف تری دارند. بنابراین برای تقویت استخوان ها ، ویتامین کا را فراموش نکنید .

.

خواص اسفناج

خواص اسفناج

خواص اسفناج در کاهش خطر ابتلا به آلزایمر

یکی از خواص اسفناج کاهش خطر ابتلا به آلزایمر و تقویت مغز است. آلزایمر علاوه بر دلایلی چون انباشتگی پلاک‌های آمیلوئید، تخریب فیبرها و از بین رفتن سیناپس ها با عوامل دیگری مانند استرس اکسیداتیو نیز ایجاد میشود. طبق بررسیهای بدست امده اسفناج به دلیل دارا بودن نیترات جلوی ابتلا به بیماری آلزایمر را خواهد گرفت.

هر ۱۰۰ گرم اسفناج دارای ۸۰ تا ۱۰۰ میلی‌گرم نیترات است. البته در حین پخت و پز ۳۰ درصد از این نیترات‌ها کم می شود . مولکول‌های نیترات در بدن ما می‌توانند باعث رقیق شدن خون شوند . وقتیکه خون به راحتی در مغز جریان می‌یابد سلول‌های مغزی نیز بهتر تغذیه میشوند. در این صورت امکان از بین رفتن قدرت درک و بروز بیماری‌هایی مانند آلزایمر هم کم میشود . ۲۵ خواص پرتقال برای سلامتی بدن

خواص اسفناج پخته

خواص اسفناج پخته

فواید اسفناج و کاهش خطر ابتلا به آسم

طبق بررسی های بدست امده، اسفناج به دلیل دارا بودن برخی مواد مغذی خطر ابتلا به آسم را کم میکند. نتایج پژوهشی که در سال ۱۹۹۹ به چاپ رسیده است بیان میکند که مصرف روزانه ی جلبک حاوی بتاکاروتن خطر ابتلا به آسم را کم میکند. اسفناج نیز مانند جلبک ها سرشار از بتاکاروتن هستند و در پیشگیری از ابتلا به آسم تاثیر زیادی میگذارد . بنابراین مصرف اسفناج خام و پخته را در وعده های غذایی خود فراموش نکنید.

نظرات


برای درج تبلیغات متنی، بنری و یا رپرتاژ آگهی در این وب سایت با شماره 09370888727 تماس حاصل فرمائید