گزيده اخبار
04 Dec 2016 - یکشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۵
کد :1599 ۰۱ شهریور ۱۳۹۵ 91 دسته : آشپزی و تغذیه خانم بخشی

برای تهیه ترشی گیلاس ابتدا گیلاس را شسته و دم آن را بگیرید. سپس گیلاس ها را روی پارچه ای پهن کنید تا خشک شود. در مرحله بعدی گیلاس را داخل شیشه بریزید و لابه لای آن برگ بو، رزماری و فلفل قرار دهید.

۲ روش تهیه ترشی گیلاس یا گیلاس ترشی
 ترشی گیلاس یا گیلاس ترشی یکی از ترشی های پر طرفدار است که نه تنها به عنوان ترشی مصرف می شود ، بلکه از آن برای تزیین سالاد و سایر غذاها نیز استفاده می کنند . مثلا میتوانید فلفل دلمه ای را نصف کرده و از هر نصف ان به عنوان کاسه ترشی گیلاس استفاده کنید . همچنین ترشی گیلاس را روی خلال دندان فشار دهید و سپس خلال دندان را روی فلفل دلمه ای فرو کنید . حتی به صورت ساده میتوانید گیلاس ها را روی سالاد کاهو بریزید . در این پست از مجله اینترنتی زیگیل طرز تهیه ترشی گیلاس یا گیلاس ترشی را برایتان بیان میکنیم.

مواد لازم برای تهیه ترشی گیلاس شماره یک

گیلاس : ۱ کیلو
شکر سفید : ۳ قاشق غذاخوری
سرکه : ۱/۵ لیتر
فلفل سیاه یا سفید درست : ۱۰ عدد
برگ بو و رزماری تازه : تعدادی
آب ساده : یک استکان

طرز تهیه ترشی گیلاس شماره یک

برای تهیه ترشی گیلاس ابتدا گیلاس را شسته و دم آن را بگیرید. سپس گیلاس ها را روی پارچه ای پهن کنید تا خشک شود.
 .
به گزارش مجله اینترنتی زیگیل ، در مرحله بعدی گیلاس را داخل شیشه بریزید و لابه لای آن برگ بو، رزماری و فلفل قرار دهید.
 .
در ظرفی جداگانه روی حرارت آب را با شکر بجوشانید تا قوام آید.  در این مرحله سرکه را نیز اضافه کنید.
 .
برای تهیه گیلاس ترشی در این قسمت شربت به دست آمده را ۱۰ دقیقه دیگر جوشانده سپس آن را از روی حرارت بردارید تا کمی ولرم شود .
 .
مایع را روی گیلاس ها بریزید، در شیشه را محکم ببندید تا هوا داخل آن نفوذ نکند .
 .

ده روز بعد میتوانید از ترشی استفاده کنید.

طرز تهیه مربای آلبالو و ترفندهای جالب

.
 
ترشی گیلاس یا گیلاس ترشی

ترشی گیلاس یا گیلاس ترشی

مواد مورد نیاز برای تهیه ترشی گیلاس شماره دو

ترشی : نیم کیلو

سرکه : به مقدار لازم

فلفل دانه : به مقدار لازم

نمک : به مقدار لازم

ترخون : چند برگ

طرز تهیه ترشی گیلاس دو

برای تهیه ترشی گیلاس ، گیلاس ها را بشویید ، دمشان را بگیرید و کنار بگذارید .

در این قسمت باید سرکه را با نمک برای چند دقیقه بجوشانید و اجازه دهید خنک شود .

اکنون گیلاسها را در بطری بریزید ، سپس روی آن سرکه و نمک بریزید . یادتان نرود که  به هر بطری مقداری ترخون و فلفل دانه هم اضافه بکنید .

در مرحله بعدی سه روز بعد سرکه قبلی را دور ریخته و سرکه تازه در آن بریزید . همچنین مجددا سرکه را باید با نمک بجوشانید و بگذارید سرد بشود . سپس در بطری کرده و سرکه را به بطری اضافه کنید .

حدودا ۱۵ روز بعد میتوانید ترشی را میل کنید .

نظرات


برای درج تبلیغات متنی، بنری و یا رپرتاژ آگهی در این وب سایت با شماره 09370888727 تماس حاصل فرمائید