گزيده اخبار
04 Dec 2016 - یکشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۵
کد :1869 ۱۷ شهریور ۱۳۹۵ 152 دسته : آشپزی و تغذیه خانم بخشی

در اولین مرحله برای خورش قیمه بادمجان باید بادمجان‌ها را پوست گرفته، نیم ساعت داخل آب نمک غلیظ بخوابانید. پیاز را خرد کنید . سپس آن را داخل روغن با کمی زرد چوبه سرخ کنید.

طرز تهیه قیمه بادمجان خوشمزه و تصاویر

 خورش قیمه بادمجان یکی از خورش های خوشمزه ایرانی است که طرفداران زیادی دارد . بسیاری از افراد ترکیب قیمه و بادمجان را از ترکیب سیب زمینی و بادمجان بیشتر می پسندند . شما میتوانید از خورش قیمه بادمجان حتی برای پذیرایی از مهمان ها استفاده کنید . همچین میتوانید به عنوان یکی از غذاهای اصلی خود بکار ببرید .

در این پست از مجله اینترنتی زیگیل طرز تهیه خورش قیمه بادمجان را برایتان بیان میکنیم .

مواد لازم برای تهیه قیمه بادمجان

گوشت گوسفند : ۱کیلو

لپه : ۴ قاشق غذاخوری

بادمجان قلمی : ۸ عدد

گوجه‌فرنگی : ۱۰ عدد

رب گوجه‌فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری

پیاز : ۱ عدد

غوره یا لیمو امانی : به میزان لازم

دارچین و گلاب : کمی (اختیاری)

زردچوبه، نمک و فلفل : به میزان لازم

قیمه بادمجان

طرز تهیه قیمه بادمجان

آموزش طرز تهیه قیمه بادمجان

در طرز تهیه قیمه بادمجان آمده است که در اولین مرحله برای خورش قیمه بادمجان باید بادمجان‌ها را پوست گرفته، نیم ساعت داخل آب نمک غلیظ بخوابانید. در مرحله بعدی آنها را بشویید و در آبکش قرار دهید تا آبش برود و خشک شود. نکته : میتوانید  بادمجانها را زیر نور آفتاب بگذارید تا زودتر خشک شوند و تلخی اش هم گرفته شود.وقتی بادمجانها خشک شد ، آنها را سرخ کنید.

در مرحله بعدی برای تهیه قیمه بادمجان باید پیاز را خرد کنید . سپس آن را داخل روغن با کمی زرد چوبه سرخ کنید. اکنون گوشت را که به‌صورت تکه‌های درشت خردشده اضافه کنید و تفت دهید. وقتی گوشت سرخ شد، لپه پاک‌شده و شسته را به قابلمه بیافزایید و تفت دهید.

اکنون رب گوجه‌ را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن شفاف شود. ( نکته : از اضافه کردن رب زیاد به غذاها بپرهیزید چون مزه خورش را تحت تاثیر قرار می‌دهد.) طرز تهیه قیمه بادمجان , قیمه بادمجان, خورش قیمه بادمجان, خرشت قیمه بادمجان,خرش قیمه بادمجان , خورشت قیمه بادمجان , طرز تهیه خورش قیمه بادمجان,طرز تهیه خرشت قیمه بادمجان. طرز تهیه مربای به خوشرنگ و خوش مزه را مطالعه کنید.

خب اکنون باید باید به مواد درون قابلمه آب اضافه کنید تا کم کم  بپزند. سپس  ۵ عدد گوجه‌فرنگی  را رنده کنید و همراه آب به قابلمه اضافه کنید. (گوجه‌فرنگی رنده شده به خورش غلظتی بیشتر و طعمی عالی تر نسبت به رب خواهد داد.)

در این قسمت باید زیر شعله را زیاد کنید تا آب خورش جوش بیاید . مجددا شعله را کم کنید و درب قابلمه را ببندید تا به آرامی گوشت و لپه بپزند.

بعد از اینکه خورش کامل پخت، نمک و فلفل آن را اندازه کنید. (توجه داشته باشید که اگر نمک را زودتر اضافه کنید گوشت دیر تر می پزد.)

در این مرحله خورش کاملا آبدار است. پس شما میتوانید بادمجانهای سرخ شده را به آرامی درون قابلمه چیده و گوجه‌های باقی‌مانده را دو نیم کرده و روی بادمجانها بچینید. در آخر غوره‌ها یا لیمو عمانی را داخل خورش بیاندازید. گلاب و پودر دارچین را فراموش نکنید.

نظرات


برای درج تبلیغات متنی، بنری و یا رپرتاژ آگهی در این وب سایت با شماره 09370888727 تماس حاصل فرمائید