تبلیغات بنری
درج تبلیغات بنری
.
خرید بک لینک شرکت نرم افزاری عارف رایانه ویکیوز

مطالب مرتبط با آشپزی و تغذیه

نرم افزار مطب

نوشته تصادفي

تبلیغات متنی

برچسب های پرکاربرد

بهترین عکس های دیدنی دنیا تصاوير ديدني و خنده دار تصاویر دیدنی های جهان تصاویر دیدنی و خنده دار ایرانی خبر جدید عکس از دیدنی های دنیا عکس جالب دیدنی و خنده دار عکس دیدنی ایران عکس دیدنی جالب عکس دیدنی جدید عکس دیدنی دنیا عکس دیدنی ها عکس دیدنی های جهان عکس دیدنی و جالب جدید عکس دیدنی و خنده دار ایرانی عکس دیدنی و خنده دار جدید عکس مکان های دیدنی دنیا عکسهاي ديدني و جالب عکسهاي ديدني و خنده دار عکسهای دیدنی جالب و خنده دار عکس های دیدنی روز دنیا عکسهای دیدنی و جالب عکسهای دیدنی و جالب از حیوانات عکسهای دیدنی و جالب ایرانی عکسهای دیدنی و جالب جدید عکسهای دیدنی و جالب دنیا عکسهای دیدنی و جالب روز عکس های دیدنی و خنده دار از ایران عکسهای دیدنی و خنده دار ایرانی عکس های دیدنی و خنده دار ورزشی

طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه و تصاویر

آسان طب » آشپزی و تغذیه » طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه و تصاویر

در مرحله اول برای تهیه میرزا قاسمی باید یک برش عمیق در بادمجان بزنید. سپس آن را روی حرارت مستقیم آتش یا گاز قرار دهید. توجه کنید که باید بادمجان را مدام زیر و رو کنید تا بادمجان نسوزد و حرارت به طور یکسان به همه قسمتهای بادمجان برسد . لازم است که بادمجان حسابی مغزپخت شود .

میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصیل ایرانی در گیلان است . بخش اصلی این غذا بادمجان است . این غذا یک جورایی طعم دور و اتش میدهد . پیشنهاد میکنیم اگر این غذا را امتحان نکردید حتما ان را تهیه کنید . همچنین میتوانید در گردش و مسافرت ان را روی اتش تهیه کنید.

از این غذا میتوانید به عنوان پیش غذا یا حتی وعده نهار و شام استفاده کنید و از ان لذت ببرید. در این پست از مجله اینترنتی زیگیل طرز تهیه میرزا قاسمی را برایتان بیان میکنیم.

مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی

بادمجان متوسط : ۶ عدد ( کباب شده )

گوجه متوسط : ۳ عدد

سیر : ۱ بوته متوسط

تخم مرغ : ۳-۲ عدد

رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)

نمک ، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم

روغن :به میزان دلخواه

طرز تهیه میرزا قاسمی

طرز تهیه میرزا قاسمی

طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه

به گزارش مجله اینترنتی زیگیل ، در مرحله اول برای تهیه میرزا قاسمی باید یک برش عمیق در بادمجان بزنید. سپس آن را روی حرارت مستقیم آتش یا گاز قرار دهید. توجه کنید که باید بادمجان را مدام زیر و رو کنید تا بادمجان نسوزد و حرارت به طور یکسان به همه قسمتهای بادمجان برسد . لازم است که بادمجان حسابی مغزپخت شود .

کباب کردن بادمجان برای میرزا قاسمی

کباب کردن بادمجان برای میرزا قاسمی

در مرحله بعدی باید بادمجان را پوست بگیرید. بعد با چاقو قطعه قطعه اش کنید.

اکنون باید در ظرفی جدا سیر رنده یا کوبیده شده را بهمراه یک قاشق چایخوری سرخالی زردچوبه و ۳-۲ قاشق غذا خوری روغن و کمی نمک با حرارت کم تفت بدهید تا طلایی گردد.

در مرحله بعدی برای تهیه میرزا قاسمی باید تخم مرغها را به آن اضافه کنید و آنقدر هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ و سیر به قطعات نیم سانتی تبدیل شود . در این مرحله است که باید بادمجان را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید .

در این مرحله گوجه ها را پوست گرفته و نگینی کنید . سپس انها را به بادمجان اضافه کنید و بگذارید تا بمدت ۱۵ دقیقه با شعله متوسط (با در پوش )کاملا جا بیفتد و بپزد .

وقتی پانزده دقیقه تمام شد مواد را حسابی با هم مخلوط کنید و با پشت قاشق آنقدر مخلوط کنید تا بادمجان و گوجه یکدست بشود . طرز تهیه آبگوشت بزباش و مواد لازم

در مرحله اخر برای طبخ این غذا رب را اضافه می کنیم و مواد را۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت می گذاریم تا کاملا جا بیفتد . همچنین فلفل را اضافه می کنیم.

شما میتوانید میرزا قاسمی را در کنار نان مصرف کنید. همچنین می توانید ان را با برنج میل کنید . سبزی  و سیر ترشی و زیتون را فراموش نکنید . نوش جان  .


# # # # # # # # # # #

مطالب پیشنهادی

سبزی کوکو سبزی

سبزی کوکو سبزی و معرفی سبزی های آن

خواص سیب و فواید سیب برای سلامت ما

خوشمزه شدن باقلا پلو

راز خوشمزه شدن باقلا پلو چیست ؟

۲۵ خواص پرتقال برای سلامتی بدن

پربازدید های آشپزی و تغذیه

نظرات شما