مواد لازم برای ترشی هفت بیجار خوشمزه

سبزیجات ریز شده :   ۴ لیوان ( به جز ریحان و تره از هرنوع سبزی میتوانید استفاده کنید )

هویج ریز شده : ۲ عدد

گوجه فرنگی ترشی ( گوجه های بسیار ریز ) : نیم کیلو

فلفل سبز تند ریز شده : ۲ عدد

گل کلم سفید ریز شده :۲ لیوان

کلم برگ سفید ریز شده : یک لیوان

سیب ترش ریز شده : ۲ عدد

بادمجان قلمی ریز شده : ۴ عدد

سیر ریز شده : نصف لیوان

خیار ریز شده : ۳ عدد

سرکه : به میزان لازم

نمک : ۳ قاشق غذا خوری

ادویه ترشی ( اختیاری ) : ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه ترشی هفت بیجار

طرز تهیه ترشی هفت بیجار

طرز تهیه ترشی هفت بیجار خوشمزه

درمورد تهیه ترشی هفت بیجار باید بیان کنیم که در قدم اول همه مواد باید ریز خرد شوند. البته هویج و بادمجان را درقابلمه باید بریزید، سپس یک لیوان سرکه ویک لیوان آب روی آن  اضافه کنید و اجازه دهید بپزد ، این کار را میتوانید با جوشانده برگ کرفس هم انجام بدهید . وقتی مواد پختند باید ابکش کنید و آبش را دور بریزید.

یادتان باشد که همه مواد را حسابی بشویید. سپس خشکش کنید و با هم مخلوط کنید.

در ظرف ترشی لا به لا ازمواد و نمک ریخته ( نمک رو میتونید کم یا زیادتر کنید چون کاملا سلیقه ایست ، اگه ترشی کم نمک شد مهم نیست میتونید درهرمرحله بهش نمک اضافه کنید و لی مواظب باشید شور نشود )

 پیشنهاد زیگیل : طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه و تصاویر

بعد سرکه را روی مواد بریزید تا جائی که کاملا ظرف پرشود ، اگر سرکه حاضری استفاده میکنید برای اینکه زیاد غلیظ نشود میتوانید با کمی آب رقیق کنید دراین صورت بهتر است سرکه و آب را بجوشانید و بعد ازخنک شدن روی ترشی بریزید اما اگرسرکه  را درمنزل تهیه کرده اید معمولا سرکه های منزل زیاد غلیظ نیستند ونیازی به رقیق کردن ندارند.

این ترشی درفصل تابستان بعد از یک هفته و درفصل زمستان بعد ازیکماه آماده سرو است . اگر مایل باشید ترشی شما تند تر باشد میتوانید چند عدد فلفل سبز تند را هم به صورت درسته  داخل ترشی ریخته و بعد از جا افتادن ترشی انها را دور بریزید.