دلمه یکی از غذاهای خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد . این غذا را با برگ مو میسازند . ولی خب این برگ ها در نیمه دوم سال دیگر خشک شده است . پس اگر هوس دلمه کردیم چه کنیم ؟

ما میتوانیم ترشی برگ مو تهیه کنیم و از ان برای دلمه استفاده کنیم. همچنین از ترشی برگ مو به عنوان یک ترشی عادی عین سایر ترشی ها میتوان استفاده کرد . در این پست از مجله اینترنتی زیگیل طرز تهیه ترشی برگ مو را برایتان بیان میکنیم.

مواد لازم جهت تهیه ترشی برگ مو :

برگ مو                  ۱ کیلو

سرکه                    ۷۵۰ گرم

فلفل قرمز                ۱ قاشق چای خوری

سیر                      ۱۵۰ گرم

موسیر                   ۱۵۰ گرم

فلفل تند قلمی              ۱۰۰ گرم

فلفل سیاه                  ۱ قاشق چای خوری

فلفل دلمه ای (رنگی)      ۱۰۰ گرم

ترشی برگ مو

ترشی برگ مو

طرز تهیه ترشی برگ مو

روش اول

۱- در روش اول میتوانید برگ موهای تازه را در ظرفی که دارای یک و نیم لیتر آب و یک قاشق چای خوری جوش شیرین است میریزم. سپس ان را روی حرارت میگذاریم تا چند جوش بخورد و نرم شود. اگر برگ موها پیر و درشت بیشتر بجوشانید( حدود ۱۰ دقیقه) .

۲- وقتی حسابی نرم شد آن ها را در یک صافی بریزید.  بعد روی پارچه ای تمیز پهن بکنید  تا آب اضافی آنها به طور کامل خارج بشود.

۳- در بخش بعدی سبزیجات را ریز بکنید.

۴- همچنین سیرها را پوست کنده و خرد کنید.

پیشنهاد زیگیل : طرز تهیه خورشت قیمه نثار خوشمزه

۵- موسیرها را هم اگر خشک هستند، به مدت ۴- ۳ ساعت خیسانده، سپس پاک می کنیم.

۶- فلفل های قلمی تند را به صورت قطعاتی درشت خرد می کنیم؛ اگر فلفل تازه در دسترس نبود، می توان از مخلوط پودر فلفل سیاه و قرمز و یا یکی از آنها به تنهایی استفاده کرد.

۷-خب اکنون باید در ظرف مورد نظرتان چند عدد از برگ موها را کف ظرف پهن کرده و روی آنها مقداری از مخلوط موسیر، سیر، سبزی ترشی و فلفل قرار می دهیم.

در این بخش از تهیه ترشی برگ انگور باید چند عدد دیگر برگ مو روی این مخلوط قرار دهید. شما باید به همین ترتیب عمل کنید تا ظرف پر شود. اگر دوست داشتید گوجه فرنگی خلال شده، هویج حلقه حلقه شده و فلفل دلمه ای های رنگی ( قرمز، زرد، سبز، ارغوانی، نارنجی) خرد شده هم لابه لای آن ها بریزید. خوشمزه می شود.

ترشی برگ مو

ترشی برگ مو

روش دوم

۱- در روش دوم برای تهیه ترشی برگ مو باید موسیر، فلفل تازه و سیر را چرخ کنیم یا  از پودر فلفل استفاده کنیم.

۲- همچنین باید سبزیجات معطر را ریز خرد کرده و یا چرخ می کنیم.

۳-اکنون باید تمام مواد را باهم مخلوط می کنیم.

۴- در مرحله بعدی برای تهیه ترشی برگ مو مقداری از مواد مخلوط شده را درون برگ مو قرار می دهیم و به صورت دلمه، پیچیده یا لوله می کنیم . سپس انها را داخل شیشه به صورت مرتب می چینیم.

۵- همچنین سرکه، نمک و زردچوبه را باهم در ظرفی دیگر مخلوط میکنیم . سپس انها را روی دلمه ها می ریزیم. برای هر لیتر سرکه یک قاشق سرخالی نمک باید استفاده کنید. ( البته میتوانید به سلیقه خود ان را کم یا زیاد کنید) .

همچنین به گزارش مجله اینترنتی زیگیل می توانیم مقدار کمی نعنا خشک روی آنها بریزیم. در این جا نیز مانند روش اول می توان از هویج و گوجه فرنگی استفاده کرد، با این تفاوت که در این روش گوجه فرنگی و هویج را باید نگینی کنید و با سایر مواد مخلوط کنید. سپس داخل برگ قرار دهید.

ترشی برگ مو

ترشی برگ مو

ترشی برگ مو یکی از ترشی های خوشمزه است که باید ان را در تابستان تهیه کنید . سپس از ترشی برگ مو در فصل هایی که برگ مو نیست میتوانید استفاده کنید . برخی افراد برای تهیه ترشی برگ مو مثل خیار شور عمل میکنند .

پس از ساخته شدن ترشی برگ مو هم میتوانید ان را مثل ترشی کنار برنج و … بخورید . هم میتوانید اگر هوس دلمه کردید با انها دلمه درست کنید . چون در زمستان برگ مویی نیست و ترشی برگ مو بهترین گزینه است .

طرز تهیه ترشی برگ مو , طرز تهیه ترشی برگ انگور, ترشی برگ مو , ترشی برگ انگور ,آموزش ترشی برگ مو , آموزش ترشی برگ انور,