گزيده اخبار
09 Dec 2016 - جمعه ۱۹ آذر ۱۳۹۵
کد :2261 ۱۶ مهر ۱۳۹۵ 71 دسته : آشپزی و تغذیه خانم بخشی

برای تهیه سالاد فتوش اول از همه مواد سس را کاملا با هم مخلوط کنید. سپس آن را کنار بگذارید تا طعم مواد به خورد هم برود . در مرحله بعدی برای تهیه سالاد فتوش نان های پیتا را مربع های کوچک خرد کنید یا نان تست ها را مکعبی برش بزنید.

طرز تهیه سالاد فتوش یا Fattoush salad

سالاد فتوش یکی از سالادهایی است که مطمینا بسیاری از افراد حتی اسم ان را هم نشنیده اند . این سالاد میتواند جزو یکی از غذاهای رژیمی هم به شمار آید . پایه اصلی این سالاد کاهو ، نان تست و خیار و گوجه است . بدلیل نان تستی که در ان است اگر شب این سالاد را میل کنید کمتر گرسنه می شوید . در این بخش از مجله اینترنتی زیگیل طرز تهیه سالاد فتوش را در اختیارتان میگذاریم . امیدواریم که از ان خوشتان بیاید.

مواد لازم برای تهیه سالاد فتوش

نان تست….. ۲ عدد

خیار….. ۲ عدد

گوجه….. ۳ عدد

تربچه….. ۷ عدد

فلفل دلمه‌ای رنگی….. ۱ عدد

کاهو پیچ….. ۸ عدد

نعنا….. یک دوم پیمانه

ریحان….. یک دوم پیمانه

پیازچه ریز شده….. ۳ عدد

سیر….. ۳ عدد

پاپریکا….. ۲ قاشق مرباخوری

طرز تهیه سالاد فتوش

طرز تهیه سالاد فتوش

طرز تهیه سالاد فتوش در منزل

برای تهیه سالاد فتوش اول از همه  مواد سس را کاملا با هم مخلوط کنید. سپس آن را کنار بگذارید تا طعم مواد به خورد هم برود . در مرحله بعدی برای تهیه سالاد فتوش نان های پیتا را مربع های کوچک خرد کنید یا نان تست ها را مکعبی برش بزنید.  سپس کف ماهیتابه را کمی با روغن زیتون چرب کنید و نان ها را تفت دهید تا کمی طلایی شوند. در نهایت انها را کنار بگذارید تا سرد شوند.

در بخش بعدی به گزارش مجله زیگیل برای تهیه سالاد فتوش خیار ها را با پوست ورقه ای و نازک ببرید. سپس تربچه ها را هم به همین روش ورقه ای و نازک ببرید. وقتی که فلفل دلمه ای ها را حسابی شستید انها را نیز به صورت مکعبی کوچک خرد بکنید. در مرحله بعدی هم باید  گوجه فرنگی را نیز اسلایس کرده یا میتوانید از گوجه گیلاسی استفاده بکنید که سالادتان را زیباتر خواهد کرد. سعی کنید در درجه اول گوجه ها سفت باشند و دیگر اینکه از چاقو دنده ای با دنده های ریز استفاده کنید تا آب گوجه ها راه نیفتد.

زنگ تفریح : طرز تهیه کوکوی دو رنگ خوشمزه با عکس

در مرحله بعدی برای تهیه سالاد فتوش نعنا و ریحان و پیازچه را ریز ریز با چاقویی تیز ساطوری و ریز بکنید. یاداوری میکنیم که این مواد را در دستگاه نریزید.  چون ممکن است له شود و بافت خود را از دست بدهد. به گزارش مجله اینترنتی زیگیل در این قسمت برای تهیه سالاد کافیست همه مواد را با هم مخلوط بکنید. سس را روی سالاد بریزید و به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید. این زمان باعث می شود تا مواد به خرد هم بروند . سالاد را داخل این کاسه بریزید و در این مرحله نان ها را روی سالاد بریزید. میتوانید به جای کاسه چند برگ کاهو را روی هم بگذارید . این ظرف خوردنی زیبایی خاصی به سالاد شما میدهد . امیدواریم این سالاد را در منزل تهیه کنید و استفاده لازم را ببرید.

نکاتی در رابطه با تهیه سالاد فتوش

– به جای پیازچه  میتوانید از پیاز قرمز ریز خرد شده استفاده بکنید.

– اگر مایل بودید چند مکعب کوچک پنیر فتا یا پنیر صبحانه هم بکار ببرید.

– به گزارش مجله اینترنتی زیگیل نان را حتما در آخرین مرحله اضافه نمایید تا خمیر نشودو ماسیده نشود.

– این نکته را هم اضافه کنیم که میتوانید کمی برگ کاهوی خرد شده را هم  به سالاد اضافه بکنید.

نظرات


برای درج تبلیغات متنی، بنری و یا رپرتاژ آگهی در این وب سایت با شماره 09370888727 تماس حاصل فرمائید