تبلیغات بنری
درج تبلیغات بنری
.
خرید بک لینک شرکت نرم افزاری عارف رایانه ویکیوز

مطالب مرتبط با سبک زندگی

نرم افزار مطب

نوشته تصادفي

تبلیغات متنی

برچسب های پرکاربرد

بهترین عکس های دیدنی دنیا تصاوير ديدني و خنده دار تصاویر دیدنی های جهان تصاویر دیدنی و خنده دار ایرانی خبر جدید عکس از دیدنی های دنیا عکس جالب دیدنی و خنده دار عکس دیدنی ایران عکس دیدنی جالب عکس دیدنی جدید عکس دیدنی دنیا عکس دیدنی ها عکس دیدنی های جهان عکس دیدنی و جالب جدید عکس دیدنی و خنده دار ایرانی عکس دیدنی و خنده دار جدید عکس مکان های دیدنی دنیا عکسهاي ديدني و جالب عکسهاي ديدني و خنده دار عکسهای دیدنی جالب و خنده دار عکس های دیدنی روز دنیا عکسهای دیدنی و جالب عکسهای دیدنی و جالب از حیوانات عکسهای دیدنی و جالب ایرانی عکسهای دیدنی و جالب جدید عکسهای دیدنی و جالب دنیا عکسهای دیدنی و جالب روز عکس های دیدنی و خنده دار از ایران عکسهای دیدنی و خنده دار ایرانی عکس های دیدنی و خنده دار ورزشی

طرز تهیه آش رشته خوش مزه و عکس

آسان طب » سبک زندگی » طرز تهیه آش رشته خوش مزه و عکس

برای تهیه آش رشته باید حبوبات ان را به مدت یک روز بخیسانید . همچنین طی این یک روز دو سه بار ابش را عوض کنید . این کار باعث می شود نفخ ان گرفته شود و همچنین زودتر بپزد . به این نکته توجه کنید که لوبیا و نخود را باید با هم و زودتر بپزید . عدس را در ظرفی جدا گانه بپزید ، چون زودتر از لوبیا و نخود پخته می شود و نباید زیاد له شود .

آش رشته یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است . از آش رشته برای وعده نهار ، پذیرایی از مهمان به عنوان عصرانه و همچنین برای نذری استفاده می شود . آش رشته در هر شهر به روش ان شهر تهیه می شود . ولی یک روش کلی برای تهیه آش رشته وجود دارد که برایتان بیان میکنیم .

مواد لازم و طرز تهیه آش رشته برای ۴ نفر

مواد لازم :

نخود:           ۱۰۰ گرم
لوبیا قرمز:     ۱۰۰ گرم
عدس:         ۱۰۰ الی ۱۲۰ گرم
رشته:         ۲۰۰گرم
سبزی:        ۶۰۰ گرم  اسفناج ،تره،گشنیز،جعفری
کشک:        ۲ الی ۲۰۵ لیوان
پیاز، نعنا و سیر سرخ شده :    به مقدار لازم
زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز :   به مقدار لازم
آرد  :            ۱ قاشق مربا خوری
روغن حیوانی : ۱ قاشق مرباخوری
سویا  :         ۲ الی ۳ قاشق

طرز تهیه :

برای تهیه آش رشته باید حبوبات ان را به مدت یک روز بخیسانید . همچنین طی این یک روز دو سه بار ابش را عوض کنید . این کار باعث می شود نفخ ان گرفته شود و همچنین زودتر بپزد . به این نکته توجه کنید که لوبیا و نخود را باید با هم و زودتر بپزید . عدس را در ظرفی جدا گانه بپزید ، چون زودتر از لوبیا و نخود پخته می شود و نباید زیاد له شود . از پخته شدن کامل این سه نوع حبوبات اطمینان کافی را بدست اورید .

سویا خیس شده را نیز به ان اضافه کنید . در حالی که اب قابلمه در حال جوشیدن است سبزی را نیز  به ان اضافه کنید . زردچوبه را در ظرفی با ارد مخلوط کنید و سپس روغن را به ان اضافه کنید . این مواد را در مدت کوتاهی روی گاز تفت بدهید و سپس به ان اب جوش اضافه کنید . دایم هم بزنید تا خمیر گلوله گلوله نشود . در نهایت این مواد را به مواد اش اضافه کنید .

حدودا ده دقیقه بعد از اینکه سبزی را اضافه کردید باید رشته را اضافه کنید . باید صبر کنید تا اش حسابی غلیظ شود و جا بیفتد . کمی از پیاز و سیر و نعناع سرخ شده را به آش اضافه کرده و بقیه را برای تزیین استفاده کنید . اش رشته خیلی به نمک نیاز ندارد . چون کشک و رشته خودشان نمک دارند . بهتر است در کنار اش نمک پاش بیاورید تا اگر نمک ان کم بود به ان نمک اضافه کنند . اما مراقب باشید در قابلمه زیاد نمک نریزید . چون ممکن است شور شود و دیگر کاری از دستتان بر نمی اید .

 


# # # # # # # # # #

مطالب پیشنهادی

زندگی زیباست ! (سری جدید)

طرز تهیه سالاد اولویه برای مهمانی

طرز تهیه مربای سیب خوشمزه و خوش رنگ

پس انداز خوب است ! چرا؟!

پربازدید های سبک زندگی

نظرات شما