گزيده اخبار
07 Dec 2016 - چهارشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۵
کد :248 ۲۸ تیر ۱۳۹۵ 465 دسته : سبک زندگی خانم بخشی

برای تهیه آش رشته باید حبوبات ان را به مدت یک روز بخیسانید . همچنین طی این یک روز دو سه بار ابش را عوض کنید . این کار باعث می شود نفخ ان گرفته شود و همچنین زودتر بپزد . به این نکته توجه کنید که لوبیا و نخود را باید با هم و زودتر بپزید . عدس را در ظرفی جدا گانه بپزید ، چون زودتر از لوبیا و نخود پخته می شود و نباید زیاد له شود .

طرز تهیه آش رشته خوش مزه و عکس

آش رشته یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است . از آش رشته برای وعده نهار ، پذیرایی از مهمان به عنوان عصرانه و همچنین برای نذری استفاده می شود . آش رشته در هر شهر به روش ان شهر تهیه می شود . ولی یک روش کلی برای تهیه آش رشته وجود دارد که برایتان بیان میکنیم .

مواد لازم و طرز تهیه آش رشته برای ۴ نفر

مواد لازم :

نخود:           ۱۰۰ گرم
لوبیا قرمز:     ۱۰۰ گرم
عدس:         ۱۰۰ الی ۱۲۰ گرم
رشته:         ۲۰۰گرم
سبزی:        ۶۰۰ گرم  اسفناج ،تره،گشنیز،جعفری
کشک:        ۲ الی ۲۰۵ لیوان
پیاز، نعنا و سیر سرخ شده :    به مقدار لازم
زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز :   به مقدار لازم
آرد  :            ۱ قاشق مربا خوری
روغن حیوانی : ۱ قاشق مرباخوری
سویا  :         ۲ الی ۳ قاشق

طرز تهیه :

برای تهیه آش رشته باید حبوبات ان را به مدت یک روز بخیسانید . همچنین طی این یک روز دو سه بار ابش را عوض کنید . این کار باعث می شود نفخ ان گرفته شود و همچنین زودتر بپزد . به این نکته توجه کنید که لوبیا و نخود را باید با هم و زودتر بپزید . عدس را در ظرفی جدا گانه بپزید ، چون زودتر از لوبیا و نخود پخته می شود و نباید زیاد له شود . از پخته شدن کامل این سه نوع حبوبات اطمینان کافی را بدست اورید .

سویا خیس شده را نیز به ان اضافه کنید . در حالی که اب قابلمه در حال جوشیدن است سبزی را نیز  به ان اضافه کنید . زردچوبه را در ظرفی با ارد مخلوط کنید و سپس روغن را به ان اضافه کنید . این مواد را در مدت کوتاهی روی گاز تفت بدهید و سپس به ان اب جوش اضافه کنید . دایم هم بزنید تا خمیر گلوله گلوله نشود . در نهایت این مواد را به مواد اش اضافه کنید .

حدودا ده دقیقه بعد از اینکه سبزی را اضافه کردید باید رشته را اضافه کنید . باید صبر کنید تا اش حسابی غلیظ شود و جا بیفتد . کمی از پیاز و سیر و نعناع سرخ شده را به آش اضافه کرده و بقیه را برای تزیین استفاده کنید . اش رشته خیلی به نمک نیاز ندارد . چون کشک و رشته خودشان نمک دارند . بهتر است در کنار اش نمک پاش بیاورید تا اگر نمک ان کم بود به ان نمک اضافه کنند . اما مراقب باشید در قابلمه زیاد نمک نریزید . چون ممکن است شور شود و دیگر کاری از دستتان بر نمی اید .

 

نظرات


برای درج تبلیغات متنی، بنری و یا رپرتاژ آگهی در این وب سایت با شماره 09370888727 تماس حاصل فرمائید