تشخیص میوه های رسیده

لیمو ترش : لیمویی رسیده و مناسب است که نسبت به حجمش سنگین‌تر و رنگ آن زرد و شفاف باشد. همچنین لیموی رسیده بوی مطبوعی دارد. پس لیموی خوب یک لیموی سنگین است.

گلابی : برای تشخیص گلابی رسیده باید گلابی را بین انگشتان خود فشار بدهید. گلابی نه باید خیلی سفت باشد نه خیلی نرم. گلابی های رسیده نرم هستند. ولی خب اگر خیلی هم نرم باشد یعنی کم کم خراب می شود.

طالبی : به گزارش مجله زیگیل بدنه طالبی رسیده، سفت  است . همچنین طالبی رسیده بوی خوبی دارد. اگر طالبی رسیده را تکان دهید صدای تخمه‌های درون آن به گوشتان می رسد. رنگ پوست طالبی رسیده خوب، زرد مایل به سبز یا زرد کمرنگ است. پس برای انتخاب طالبی به این موارد دقت کنید.

گریپ‌‌فروت : انتهای گریپ‌ فروت رسیده درست جاییکه به ساقه وصل است باید برآمده باشدو ناصاف و پرچینبرسد.هر چه پوست آن ضخیم‌تر باشد پر آب‌تر است.

خربزه : وزن خربزه رسیده نسبت به حجمش بیشتر است.

کلم‌ پیچ : کلم‌پیچ خوب سفت، سنگین و سفیدرنگ است و برگ آن تلخی و تندی ندارد.

کاهو : هنگام خرید کاهو دقت کنید که دل آن پیچیده باشد و ساقه آن بالا نیامده باشد. در غیر این صورت بخش عمده وزن کاهو از همان ساقه خواهد بود.

تشخیص هندوانه رسیده

تشخیص هندوانه رسیده

تشخیص هندوانه رسیده

هندوانه : پوست هندوانه خوب صاف و صیقلی است و وزنش نسبت به اندازه‌ آن کمتر است اگر به هندوانه ضربه بزنید صدا کمی در آن می‌پیچد و اگر آن را بین دو دست فشار دهید صدای شکسته شدن و پاره شدن آن به گوش می‌رسد.

تشخیص میوه های رسیده

اسفناج : برگ اسفناج و جعفری نباید ساقه بلند و خشن باشد. اسفناج خوب برگ‌های پهن و سبز و ساقه کوتاه است.

بادمجان : بادمجان خوب دارای پوست تیره و شفاف است و مغزی سفید و کم‌دانه دارد.

فلفل دلمه‌ای : بدنه فلفل دلمه‌ای تازه صاف و سفت و آبدار است. اگر فلفلی نرم باشد نشانه ماندگی و پژمردگی آن است.

بامیه : بامیه جوان ریز و به رنگ روشن و بامیه‌های پیر و درشت چوبی و خشن هستند. در هنگام خرید دقت کنید که فقط بامیه‌های جوان را جداکنید.

سیب‌ زمینی : اگر سیب‌زمینی دارای جوانه‌های زیاد و پوست سبزرنگ است از خرید آن خودداری کنید. سیب‌زمینی سالم باید پوستش زبر و سفت و محکم باشد و رنگ آن زرد طلایی است.

کدو حلوایی : در خرید کدو حلوایی دقت کنید که اولا رنگ آن تیره باشد. ثانیا وزن آن نسبت به حجمش کم نباشد. زیرا کدوی سبک توخالی است و جدای از آن نازک است و کدوی گردن‌دار سنگین‌تر است.

کنگر : این گیاه فصل بهار به بازار می‌آید و می‌توان از ساقه آن بورانی یا خورش تهیه کرد.کنگر پیر خارهای نوک‌تیزی دارد که باید با قیچی گرفته شود. خارهای کنگر جوان که رنگ زرد بسیار روشنی دارد نرم و بی‌آزار است.