خرید بک لینک شرکت نرم افزاری عارف رایانه ویکیوز

تبلیغات متنی

طرز تهیه شیرینی کشمشی خوش مزه

4099 آشپزی و تغذیه آسان طب » آشپزی و تغذیه » طرز تهیه شیرینی کشمشی خوش مزه خانم بخشی

برای تهیه شیرینی کشمشی در مرحله اول شکر و کره و وانیل را باید با همزن حسابی هم بزنید. این کار را انقدر ادامه دهید تا رنگش روشن شود . در مرحله بعدی یکی از تخم مرغها را بشکنید و به ان اضافه کنید. سپس دوباره این مخلط را حسابی با همزن هم بزنید تا مایه یکنواخت و صاف شود.

شیرینی کشمشی یکی از شیرینی های خوشمزه ایرانیست که طرفداران زیادی دارد. از این شیرینی میتوان برای ایام عید و سایر ایام سال جهت پذیرایی از مهمان استفاده کرد. شما با تهیه این شیرینی هنر خود را به نمایش میگذارید و همه به کدبانویی شما پی میبرند.

در این بخش از مجله اینترنتی زیگیل طرز تهیه شیرینی کشمشی را به شما نشان می دهیم.

شیرینی کشمشی

مواد لازم برای تهیه شیرینی کشمشی عبارتند از :

طرز تهیه شیرینی کشمشی خوش مزه

طرز تهیه شیرینی کشمشی خوش مزه

مواد لازم برای تهیه طرز تهیه شیرینی کشمشی

_ آرد سفید قنادی ۱۰۰ گرم (۱ لیوان )

_ شکر ۷۵ گرم

_ کره ۱۰۰ گرم

_ کشمش ۵ قاشق غذا خوری

_ وانیل نصف قاشق چایخوری

_ تخم مرغ ۳ عدد

طرز تهیه شیرینی کشمشی

برای تهیه شیرینی کشمشی در مرحله اول شکر و کره و وانیل را باید با  همزن حسابی هم بزنید. این کار را انقدر ادامه دهید تا رنگش روشن شود . در مرحله بعدی یکی از تخم مرغها را بشکنید و به ان اضافه کنید. سپس دوباره این مخلط را حسابی با همزن هم بزنید تا مایه یکنواخت و صاف شود. تخم مرغ دوم را هم به همین روش ،و دوباره هم بزنید سپس تخم مرغ سوم را اضافه کنید و خوب همزده و مخلوط کنید .

در مرحله بعدی برای تهیه شیرینی کشمشی آرد و کشمش ریز و تمیز را به مخلوط اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند .

اگر با مواد داده شده این شیرینی را درست کنید لبه های نازک و ضخامت کمتری پیدا میکند . من یک قاشق آرد بیشتر ریختم چون نمیخواستم لبه های نان شیرینی نازک شود .

فر را روشن کنید ابتدا روی حداکثر دما و بعد از ۴ الی ۵ دقیقه دما را روی ۱۶۰ درجه تنظیم کنید و درب فر را ببندید
از مایه کلوله های کوچکی توسط قاشق بردارید و به کمک یک قاشق دیگر روی کاغذ روغنی در سینی فر با فاصله بگذارید . در صورت تمایل روی شیرینی را با خلال پسته یا گل محمدی خشک یا … تزیین کنید .این شیرینی نیاز به تزیین ندارد ولی با تزیین شکیل تر میشود .

سینی را در فر بگذارید و ۱۰ الی ۱۵ دقیقه صبر کنید تا اطراف شیرینی طلایی شود وسینی را از فر در آورید .

بیشتر بدانید : طرز تهیه مربای سیب خوشمزه و خوش رنگ

خواص کشمش

کشمش دارای خاصیت آنتی اکسیدانی می باشد و از تخریب سلولی جلوگیری می کند.

کشمش برای سلامت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان نقش مهمی را بر عهده دارد، به همین دلیل مصرف آن برای زنان قبل از یائسگی بسیار مفید است.

منبع خوب ویتامین D و هورمون استروژن می باشد.

کشمش باوجودی که شیرین و چسبناک می باشد، بر دندان اثر مخربی ندارد و باعث خرابی دندان نمی شود، حتی می توان گفت این میوه خشک از فساد دندان جلوگیری می کند… کشمش برای سلامت دندان و لثه بسیار مفید می باشد.

کشمش منبع خوب ویتامین ها و عناصر مغذی بدن می باشد. عناصر و ویتامین هایی همچون آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین B در کشمش موجود است.

کشمش محتوی مقدار زیادی آهن می باشد… ۶۰۰ گرم کشمش، ۹۰ درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن را تأمین می کند. ۱۰۰ گرم کشمش در حدود ۸۸/۱میلی گرم آهن دارد، در حالیکه ۱۰۰ گرم گوشت گاو بین ۴-۲ میلی گرم آهن دارد.

کشمش، منبع خوب فیبر، آنتی اکسیدان و همچنین منبع خوب انرژی می باشد.

فیبر باعث جلوگیری از سرطان کولون، کمک در جلوگیری از رشد غیر معمول سلول ها، بیماری ها و همچنین کنترل قند خون را می شود.

کشمش را به گوشت اضافه کنید تا مقدار چربی غذا را کم کند و مقدار فیبر و آهن را افزایش و مقدار سدیم را کاهش دهد.


# # # # # #

نظرات